superior student homes in the city of Budapest

Nagyszerű helyek és találkozások várnak! A legjobb választás, ha a központban akarsz lakni! Hívj most! +36304763634

Körúti Magánkollégiumok Kft.
székhely:1092 Budapest Ferenc krt. 24.
bankszámla:10700323-69842849-51100005
adószám: 23341731-2-43

Töltsd ki a JELENTKEZÉSI LAPOT a Contact aloldalunkon!!

ÜLLŐI Kollégium

ÜLLŐI ÚTi kollégium

CORVIN NEGYED metrómegálló mellett az Üllői úton levő  Magánkollégiumunkba kizárólag nappali tagozatos egyetemista lányokat veszünk fel. A lakók nagy része most ismerkedik Budapesttel, ezért igyekeztünk az ifjú hölgyek igényeinek megfelelően berendezni a szobákat. Az ingatlan a földszinten van, világos és modern bútorokkal berendezett egy és két ágyas szobákat kínál.

Egyetemistáknak az egyetemi tanulmányaik alatt szállást nyújtó magánkollégiumként működünk, egy szobában csak azonos nemű lakókat tudunk elhelyezni - párokat nem. Felhívjük kedves jövendő bérlőink figyelmét, hogy a lánykollégiumainkban NEM LEHET FÉRFILÁTOGATÓT FOGADNI, a bérlők kivánságának megfelelően.

A közösségi tereket heti 2 alkalommal munkatársainkkal  takarítjuk, ezért ott semmilyen személyes tárgyat elhelyezni nem lehet.  Mosógép áll a bérlők rendelkezésére, a szárítás a közösségi térben történhet. Élelmiszert a szobákban kérjük ne tároljanak, étkezzenek az étkező asztaloknál. A konyhában minden bérlőnek saját fiókja, a hűtőszekrényben saját polca van. A piszkos edényeket használat után mindenkinek el kell mosogatnia és saját polcán elhelyeznie, a mosogatás nem gondnokaink feladata.

szobatipus ár személyenként bérlési idő kaució
egyágyas 80.000.- + 15.000.-*  
(bérleti díj és rezsiátalány)
10 hónap 95.000.-
kétágyas 60.000.- + 10.000.-*  
(bérleti díj és rezsiátalány)
10 hónap 70.000.-
       

 

* FIGYELEM! A REZSIÁTALÁNY A GÁZ ÉS VILLANYÁRAM ÁRÁNAK NAGYMÉRTÉKŰ EMELKEDÉSÉVEL VÁLTOZHAT!

A bérleti díj tartalmazza  a cég működtetésének költségeit, iparűzési, társasági adóit, a könyvelési és bankköltségeket, az ingatlannal kapcsolatos költségeket, a szükséges felújítások és javítások költségeit, valamint munkatársaink bérét, az egészségbiztosítási, szociális hozzájárulási és nyugdíjjárulékokat.

A rezsiátalány fedezi a gáz, áram, víz és csatorna díjakat, az internet szolgáltatás díját.

A felvételkor kérjük a felvételi határozatot vagy a diákigazolványt magukkal hozni!

Töltsd ki a JELENTKEZÉSI LAPOT a Contact aloldalunkon!!