superior student homes in the city of Budapest

Nagyszerű helyek és találkozások várnak! A legjobb választás, ha reális áron a központban akarsz lakni!


Hívj most! +36304763634
Töltsd ki a jelentkezési lapot a Contact alatt
Fill the application under Contact

LUDOVIKA KOllégium

LUDOVIKA kollégium

KLINIKÁK metróállomás  melletti, az Üllői úton fekvő Magánkollégiumunkba kizárólag nappali tagozatos egyetemista fiúkat veszünk fel. A lakók nagy része a közeli SOTE-re jár, ezért igyekeztünk igényeiknek megfelelően berendezni a szobákat. Az ingatlan az első emeleten van (lift nincs), világos és modern bútorokkal berendezett egy és két ágyas szobákat kínál.

Egyetemistáknak az egyetemi tanulmányaik alatt szállást nyújtó magánkollégiumként működünk, egy szobában csak azonos nemű lakókat tudunk elhelyezni - párokat nem. Bérlőink mindkét nembéli látogatót fogadhatnak, de a vendég nem aludhat a szobában.

A közös helyiségeket rendszeresen  takaríttatjuk, ezért ott semmilyen személyes tárgyat elhelyezni nem lehet. Mosógép áll a bérlők rendelkezésére, de a szárítás csak a saját szobában történhet. Élelmiszert a szobákban kérjük ne tároljanak, étkezzenek az étkező asztalnál. A konyhában minden bérlőnek saját fiókja, a hűtőszekrényben saját polca van. A piszkos edényeket használat után mindenkinek el kell mosogatnia és saját polcán elhelyeznie, a mosogatás nem gondnokaink feladata.

 

szobatipus ár személyenként bérlési idő kaució
egyágyas 70.000.- + 30.000.-* 
(bérleti díj és rezsiátalány)
10 hónap 100.000.-
kétágyas 50.000.- + 25.000.-*  
(bérleti díj és rezsiátalány)
10 hónap 100.000.-
kisméretű kétágyas
(5 és 7 szoba)
40.000.- +25.000.-*
(bérleti díj és rezsiátalány)
10 hónap 100.000.-

* FIGYELEM! A REZSIÁTALÁNY A GÁZ ÉS VILLANYÁRAM ÁRÁNAK NAGYMÉRTÉKŰ EMELKEDÉSÉVEL VÁLTOZHAT!

A bérleti díj tartalmazza  a cég működtetésének költségeit, iparűzési, társasági adóit, a könyvelési és bankköltségeket, az ingatlannal kapcsolatos költségeket, a szükséges felújítások és javítások költségeit, valamint munkatársaink bérét, az egészségbiztosítási, szociális hozzájárulási és nyugdíjjárulékokat.

A rezsiátalány fedezi a gáz, áram, víz és csatorna díjakat, az internet szolgáltatás díját.

  

A felvételkor kérjük a felvételi határozatot vagy a diákigazolványt magukkal hozni!