superior student homes in the city of Budapest

Nagyszerű helyek és találkozások várnak! A legjobb választás, ha reális áron a központban akarsz lakni!


Hívj most! +36304763634
Töltsd ki a jelentkezési lapot a Contact alatt
Fill the application under Contact

Ferenc kollégium

Ferenc körúti kollégium

Ferenc körúti Magánkollégiumunkba kizárólag nappali tagozatos egyetemista fiúkat veszünk fel. A lakók nagy része a közeli BME műszaki egyetemre jár, ezért igyekeztünk nagy méretű asztalokkal berendezni a szobákat. Az ingatlan a negyedik emeleten van (lift van), világos és modern bútorokkal berendezett egy és két ágyas szobákat kínál. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a vizesblokk és a konyha közös használatú!

Egyetemistáknak az egyetemi tanulmányaik alatt szállást nyújtó magánkollégiumként működünk, egy szobában csak azonos nemű lakókat tudunk elhelyezni - párokat nem. Bérlőink mindkét nembéli látogatót fogadhatnak, de a vendég nem aludhat a szobában.

 

A közös helyiségeket rendszeresen takaríttatjuk, ezért ott semmilyen személyes tárgyat elhelyezni nem lehet. Mosógép áll a bérlők rendelkezésére, de a szárítás csak a saját szobában történhet. Élelmiszert a szobákban kérjük ne tároljanak, étkezzenek az étkező asztaloknál. A konyhában minden bérlőnek saját fiókja, a hűtőszekrényben saját polca van. A piszkos edényeket használat után mindenkinek el kell mosogatnia és saját polcán elhelyeznie, a mosogatás nem gondnokaink feladata.

 

szobatipus ár személyenként bérlési idő kaució
egyágyas 70.000.- + 30.000.-* 
 (bérleti díj és rezsiátalány)
10 hónap 100.000.-
kétágyas 50.000.- + 25.000.-* 
 (bérleti díj és rezsiátalány)
10 hónap 100.000.-
   

* FIGYELEM! A REZSIÁTALÁNY A GÁZ ÉS VILLANYÁRAM ÁRÁNAK NAGYMÉRTÉKŰ EMELKEDÉSÉVEL VÁLTOZHAT!

A bérleti díj tartalmazza  a cég működtetésének költségeit, iparűzési, társasági adóit, a könyvelési és bankköltségeket, az ingatlannal kapcsolatos költségeket, a szükséges felújítások és javítások költségeit, valamint munkatársaink bérét, az egészségbiztosítási, szociális hozzájárulási és nyugdíjjárulékokat.

A rezsiátalány fedezi a gáz, áram, víz és csatorna díjakat, az internet szolgáltatás díját.

Megtekintéskor kérjük a felvételi határozatot vagy a diákigazolványt hozzák magukkal!